Новини

Статуетка „Добро сърце“ за служителите на ЕСО ЕАД за принос в кампанията „Великден за всеки“
12.05.2016 г.

Служителите на ЕСО бяха отличени със статуетка „Добро сърце“ от омбудсмана на Република България Мая Манолова за принос и подкрепа към националната кампания „Великден за всеки- Дари празник на баба и дядо“.Отличието беше връчено на изпълнителния директор на дружеството г-н Иван Йотов.В приветственото си слово г-н Йотов изрази благодарността си към всички служители на Електроенергийния системен оператор и подчерта , че този приз е достойно признание за добрите сърца на работещите в дружеството. „През годините служителите на ЕСО ЕАД са доказали своята съпричастност към хората в нужда“, изтъкна изпълнителният директор на дружеството.
„За служителите на ЕСО вече е станало традиция да подкрепят с лични средства благородни каузи и това се доказва от факта, че се отличаваме като най-големите дарители както в тази кампания- „Великден за всеки“, така и в други национални благотворителни инициативи като „Българската Коледа“, подчерта г-н Иван Йотов.
С над 42 хиляди лева служителите и ръководството на ЕСО ЕАД подкрепиха националната кампания „Великден за всеки- Дари празник на баба и дядо“.
Националният омбудсман Мая Манолова декларира своята признателност за личния принос на целия колектив на „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД.
Първото издание на кампанията събра близо 1 милион лева. Със средствата са подкрепени 32 500 пенсионери. Те ще могат да пазаруват с ваучери на стойност 20 лева в 5000 обекта в цялата страна до края на месец юни.