Новини

В навечерието на първия учебен ден служителите на ЕСО в Ямбол вложиха усилия за облагородяване сградата на НУ „Професор Петър Нойков“
11.09.2023 г.

Възпитаниците на начално училище „Професор Петър Нойков“ в Ямбол ще посрещнат първия учебен ден в обновено дворно пространство. Заслугата е на служителите на ЕСО в мрежовия експлоатационен подрайон в град Ямбол.

 

 

Екипът на ЕСО в град Ямбол обедини усилия и направи освежителен ремонт на дворното пространство на училището. Боядисана ограда, почистена и обезопасена растителност в двора, укрепен пилон, на който ще бъде издигнат трикольорът на България. Всичко това е грижливо подготвено, за да посрещне с приветлива атмосфера възпитаниците на ямболското начално училище. 

 

В начално училище „Професор Петър Нойков“ се обучават двеста двайсет и трима ученика от 1-ви до 4-ти клас. Техният глъч ще огласи обновеното от служителите на ЕСО в Ямбол пространство на двора на учебното заведение на 15 септември.

 

 

Добротворството на служителите на мрежовия експлоатационен подрайон в град Ямбол добави още една изпълнена инициатива в рамките на политиката на Електроенергийния системен оператор за корпоративна социална отговорност.