Новини

Служители на ЕСО за поредна година се откроиха като най-големите дарители в кампанията „Българската коледа“ 2022-2023
22.11.2023 г.

Дарителството е безценно, а служителите на Електроенергийния системен оператор многократно са доказвали, че са хора с големи сърца. Със събраните лични средства от над 66 хиляди лева за поредна година те се откроиха като най-големите дарители  в кампанията „Българската  Коледа“, която се провежда под патронажа на държавния глава.
Съпричастността на служителите на ЕСО към каузата на капанията „Дари надежда на дете в беда“ през 2022-2023 година за подкрепа на децата с вродени генетични заболявания срещна признателността на президентската институция, декларирана в нарочно писмо от Президентството на Република България. 
Изпълнителният директор на ЕСО Ангелин Цачев също отправи своята благодарност към служителите на дружеството за проявената хуманност и добротворство.

 

 

Служителите на Електроенергийния системен оператор вече се готвят за подкрепа на 21-то издание на кампанията под патронажа на Президента на България. През 2023-2024 година изданието на благотворителната инициатива „Българската Коледа“ ще насочи дарените средства в помощ на децата, нуждаещи се от хирургично лечение.
„Нека не забравяме, че нашата щедрост и воля да помогнем е израз на способността ни да откликваме на чуждата болка и на умението ни да я съпреживяваме“, се казва в призива на изпълнителния директор на ЕСО към служителите за активно участие и в новото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“.