Новини

ЕСО участва в Международния енергиен форум 2017 на НТСЕБ със специален щанд за 10-годишнината на дружеството
05.07.2017 г.

Специален щанд по повод 10-годишнината на Електроенергийния системен оператор подреди дружеството в рамките на тазгодишното издание на Международния енергиен форум, организиран от Научно-техническия съюз на енергетиците в България.

Щандът беше изпъстрен с материали за проектите от общ европейски интерес, които реализира Електроенергийният системен оператор, за стажантската и стипендиантска програми на дружеството, както и със специалната юбилейна книга „Десетилетие на предизвикателства и постижения“.

Изпълнителният директор на Електроенергийния системен оператор г-н Иван Йотов приветства участниците във форума и изрази своята признателност към членовете на Научно-техническия съюз на енергетиците в България за ползотворното сътрудничество и академичната подкрепа.

Научно-техническият съюз на енергетиците в България в лицето на неговия председател проф. Бончо Бонев беше удостоен лично от изпълнителния директор на Електроенергийния системен оператор г-н Иван Йотов с плакета, подготвен специално за 10-годишнината на дружеството.

На свой ред ръководството на Научно-техническия съюз на енергетиците в България също удостои Електроенергийния системен оператор с почетен знак по повод 10-годишнината от обособяването му в самостоятелно търговско дружество.